Jamet Air 50 AS


Een revolutie in vouwwagenland: de eerste Jamet met opblaasbare voortent

Deze oppompbare voortent zorgt voor groot opzetgemak zonder geklungel met stokken. Het oppompen gaat zeer snel binnen enkele minuten(zie video). Ook betekent het minder gewicht en ruimtebeslag, want geen stalen voortentframe! Een fantastische oplossing: het (opblaas)gemak dient de mens ! Bij de nieuwe Jamet-AIR een vertrouwde wagenbak-formule qua constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, achterkeuken en vouwsysteem etc. en qua wagentent (katoenen wanden met een AS-zelfreinigend dakdoek).

Oerdegelijke uitstraling
De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent en luifel! Ondanks de opblaasbare versie geen lichtgewicht- of goedkope uitstraling. Ook een oerdegelijk uitritsbaar 600 gr/m2 pvc ecru kuipgrondzeil in de voortent. Er zijn 2 hele grote ronde oppompbare bogen / luchtslangen in het doek van de voortent verwerkt van maar liefst 20 cm diameter en 2×3 losse opblaasbare kleinere dak-langsliggers 140 cm (met klitband snel te bevestigen).

De grote bogen zijn elk binnen 1 minuut opgepompt tot 0,3 bar met de bijgeleverde “double-action”-pomp. Elektrische pomp optie.

Het grondzeil kan door het ontbreken van een frame aan de voortent geritst blijven. Het grondzeil en de voortent slechts op de 4 hoeken fixeren en de voortent simpelweg aan ritsen aan de wagentent en het oppompen kan beginnen. Dan afspannen en klaar !!

De Jamet-AIR een fantastische snelle vouwwagen!! En de voortent kan ook met/in het grondzeil opgevouwen worden en op het bovenste bed op de ingevouwen wagen onder het dekzeil getransporteerd worden (waardoor ook meer bergruimte in de wagenbak zelf). Zie ook de video van de Jamet-AIR.

Voortent – Ruim en geventileerd
De voortent is maar liefst 5.20m x 3.20m, een enorme leefruimte. Links en rechts is er een extra oprolbare deur en steeds 2 grote ramen met ventilatie-vliegengaas en plastic afdekflap met rits. Ook hier de extra Jamet vliegengaas-voordeur voor ventilatie. In de beide zijwanden van de voortent zitten steeds 2 kleine leuke toegangsdeurtjes met ritsen voor snelle aansluiting van de luchtpomp op de luchtslangen van buitenaf. En ook bijv. als 220 V kabeldoorvoer. Eenmaal opgezet zijn er vele (storm) afspanpunten.

Een bijzonder fraaie optie is de luxe, 2 m. diepe enorme aanritsbare en oppblaasbare luifel van de Jamet-AIR (met één grote opblaasbare boog), inclusief luxe oprolbare zijwanden, met plastic ramen met een oprolbare afdekflap. Voor onder de luifel een oerdegelijk grondzeil (gedeeltelijk aanritsbaar) en een grote vliegengaaswand (optie).


Karakteristieken

Gewicht650 kg
Lengte wagenbak2.58 m
Lengte met dissel3.80 m
Breedte wagenbak1.40 m
Hoogte wagenbak1.09 m
Totaal aantal slaapplaatsen4 – 8

Highlights

Jamet AIR met luxe 2 m. diepe opblaasbare luifel met vaste zijwanden (optie)AS zelfreinigend wagendak, katoenen voortentdak

Jamet AIR , de eerste opblaasbare Jamet , een revolutie in vouwwagenland
Binnen enkele minuten is de voortent opgepomt met de double-action-pomp (video)
Geen zware voortentframes en eindeloos gepuzzel met losse stokken
Meer bergruimte in de Jamet AIR wagenbak beschikbaar
Royaal voortent-interieur 5.20 x 3.20 meter
Luxe 3 pits achterkeuken (op wielen – geen aftillen nodig)
Double action pomp, electr. pomp optie
Donkere slaapcabines voor optimaal slaapcomfort
Oerdegelijk uitritsbaar kuipgrondzeil
Voortent en grondzeil kunnen aan elkaar blijven en op de wagenbak ingevouwen liggen voor nog meer bergruimte in de wagenbak

Foto’s


Indelingen

Jamet AIR 50

Rijklaar gewicht 400 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 650 kg
Lengte x Breedte x Hoogte opgebouwd 5.40 m x 5.20 m x 1.90/ 2.40 m
Slaapplaatsen 4 – 8
Bedmaat 165 x 200 cm
Bedmaat 155 x 200 cm
Ondertent 2x (o)

Tempo-100 keuring mogelijk
Bent u van plan om met de vouwwagen over de Duitse Autobahn te rijden en vindt u de maximum toegestane snelheid van 80 km/u te langzaam? Vraag dan een Tempo-100 keuring aan. De vouwwagen wordt dan bij Kampeercentrum de Jong gekeurd en indien het trekkende voertuig ook aan de gestelde eisen voldoet, wordt de vouwwagen voorzien van een officiële Tempo-100 sticker. Hiermee bent u in Duitsland vrijgesteld van de 80 km/u maximum en mag u nu 100 km/u met de vouwwagen rijden.