Jamet Air 50 AS 2019

Oppompbare voortent

Deze oppompbare voortent zorgt voor groot opzetgemak zonder geklungel met stokken. Het oppompen gaat zeer snel binnen enkele minuten(zie video). Ook betekent het minder gewicht en ruimtebeslag, want geen stalen voortentframe! Een fantastische oplossing: het (opblaas)gemak dient de mens ! Bij de nieuwe Jamet-AIR een vertrouwde wagenbak-formule qua constructie, afmetingen, ramen, lattenbodems, achterkeuken en vouwsysteem etc. en qua wagentent (katoenen wanden met een AS-zelfreinigend dakdoek). Nu ook voor 2019 met extra donkere slaapcabines!

Oerdegelijke uitstraling

De snelle opblaasbare constructie zit in de voortent en luifel! Ondanks de opblaasbare versie geen lichtgewicht- of goedkope uitstraling. Ook een oerdegelijk uitritsbaar 600 gr/m2 pvc ecru kuipgrondzeil in de voortent. Er zijn 2 hele grote ronde oppompbare bogen / luchtslangen in het doek van de voortent verwerkt van maar liefst 20 cm diameter en 2×3 losse opblaasbare kleinere dak-langsliggers 140 cm (met klitband snel te bevestigen).

De grote bogen zijn elk binnen 1 minuut opgepompt tot 0,3 bar met de bijgeleverde “double-action”-pomp. Elektrische pomp optie.

JAMET_AIR_POMPE

 

Het grondzeil kan door het ontbreken van een frame aan de voortent geritst blijven. Het grondzeil en de voortent slechts op de 4 hoeken fixeren en de voortent simpelweg aan ritsen aan de wagentent en het oppompen kan beginnen. Dan afspannen en klaar !!

De Jamet-AIR een fantastische snelle vouwwagen!! En de voortent kan ook met/in het grondzeil  opgevouwen worden en op het bovenste bed op de ingevouwen wagen onder het dekzeil getransporteerd worden (waardoor ook meer bergruimte in de wagenbak zelf). Zie ook de video van de Jamet-AIR.

Voortent – Ruim en geventileerd

De voortent is maar liefst 5.20m x 3.20m, een enorme leefruimte. Links en rechts is er een extra oprolbare deur en steeds 2 grote ramen met ventilatie-vliegengaas en plastic afdekflap met rits. Ook hier de extra Jamet vliegengaas-voordeur voor ventilatie. In de beide  zijwanden van de voortent zitten steeds 2 kleine leuke toegangsdeurtjes met ritsen voor snelle aansluiting van de luchtpomp op de luchtslangen van buitenaf. En ook bijv. als 220 V kabeldoorvoer. Eenmaal opgezet zijn er vele (storm) afspanpunten.

jamet_air_sejour

Een bijzonder fraaie optie is de luxe, 2 m. diepe enorme aanritsbare en oppblaasbare luifel van de Jamet-AIR (met één grote opblaasbare boog), inclusief luxe oprolbare zijwanden, met plastic ramen met een oprolbare afdekflap. Voor onder de luifel een oerdegelijk grondzeil (gedeeltelijk aanritsbaar) en een grote vliegengaaswand (optie).

JAMET_AIR_CUISINE

Binnen enkele minuten is de voortent opgepomt met de double-action-pomp !

Zie video

Jamet Air film