Walker Ellips 280

De Walker Ellips 280: onderscheidend, uitdagend en compleet!

Deze modern vormgegeven Walker Ellips-280 wordt standaard geleverd met een Jolax actiestalen frame. Aan beide zijkanten van de tent bestaat de mogelijkheid voor een uitbouwVentilatie is aangebracht in de nok van de voorwand en in 1 zijwand.

Nieuw – Aan de binnenkant is de Ellips-280 voorzien van breed klitteband. Hierdoor is het optionele sterke PVC kuipgrondzeil voor deze tent leverbaar! Uw voordeel is dat het water buiten houdt en u een aangenamer leefklimaat in de tent zult hebben.

Optioneel is er voor de Ellips-280 ook een aanritsbare luifel leverbaarinclusief zijwanden met raam! Deze luifel heeft een diepte van 200 cm. Aangezien de petluifel van de Ellips 50 cm diep is ontstaat er dan een totale luifel van 250 cm diep! De 2 zijwanden met raam en de tunnelswaar de stokken doorheen gaan zijn ook voorzien van ritsen.

Het is ook mogelijk om een uitbouw aan te ritsen. Deze is voorzien van een extra deur aan de buitenkant en een raam met ventilatiegaas. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw elektrische fietsen of als extra slaapcabine (binnentent verkrijgbaar). De uitbouw kan aan beide zijden geplaatst worden en is voorzien van een extra rits zodat de zijwand van de voortent teruggeplaatst kan worden als scheidingswand.

 

De omloopmaat van uw caravan zoeken en/of meten

Wanneer u een luifel of voortent voor uw caravan wilt kopen is het belangrijk om te weten wat de juiste Walker omloopmaat van uw caravan is.

Walker heeft omloopmaten gemeten en verzameld in een database. Onze database bestaat uit omloopmaten van caravans met bouwjaar van 2000 t/m 2019.

Kies uw merkbouwjaarmodel en type en u ziet direct de Walker omloopmaat van uw voortent voor uw caravan.

Geef bij bestelling naast de omloopmaat ALTIJD nog het merk/model/type/bouwjaar van uw caravan door voor extra controle.

Walker omloopmaat