Isabella Penta

Isabella Penta Flint

De Penta Flint heeft alles wat je maar wenst in een seizoenstent – een diepte van 3,50 m zonder lastige voor en een vorm waarmee je de ruimte volop benut. Het wandmateriaal van Isacryl laat de voortent ademen en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. De insectenhorren aan beide zijkanten en de vele openingsmogelijkheden zorgen voor perfecte ventilatiemogelijkheden.

Een zandkleurig dak zorgt voor een zacht en warm licht in de voortent en de combinatie van lichtbanen in het dak en de grote venster- partijen met helder folie zorgen ervoor dat de Penta Flint een lichte en vriendelijke voortent is om in te verblijven. De stevige constructie en de vijfhoekige vorm bieden de stabiliteit voor een lang en zorgeloos kampeerseizoen. Je kunt kiezen uit het sterke Zinox stalen frame of het ultra sterke Zinox MegaFrame voor extra stabiliteit.

Penta Flint is onderdeel van het stijlconcept Flint. Voor dit concept zijn wij uitgegaan van grijstinten die geïnspireerd zijn op vuursteen.  Lees meer over het stijlconcept Flint.

Standaard geleverd met: Gordijnset Collage Blue, verandastang, standaard tochtstrook, standaard wielkastafdichting, FixOn, foedraal voor tentstokken en haringen, tenttas en haringtrekker.

Bijzonder ademend materiaal, 295 g/m2
Robuust Zinox staalbuis frame met T-Rex-stangklemmen
Zinox MegaFrame 300 is een krachtig staalbuisframe (materiaaldikte: 32 mm/1,2 mm) met gelaste hoeken en dubbele schroefvergrendeling op de stokken.
CarbonX lichtgewicht frame met IsaFixstangklemmen.

ONDERHOUD ADVIES

  • Borstel u tent af wanneer deze droog is. Vervolgens kunt u hem afnemen met een vochtige doek.
  • De ramen kunnen een enkele keer gereinigd worden met aquatex impregnering (max. 2x per jaar).
  • Na het inspuiten dient u de ramen direct te drogen met een droge doek. Voor de grote schoonmaak kunt u IsaClean gebruiken waarna u de tent met aquatex impregneert.