Isabella Eclipse

Isabella Eclipse

Eén zonneluifel, twee toepassingen

De Isabella Eclipse is niet alleen geschikt als zonneluifel aan onze voortentmodellen, maar kan ook aan de caravan als reisluifel gebruikt worden. De Isabella Eclipse voorzonluifel zorgt voor een schaduwrijk terras en een verdubbeling van het overdekte oppervlak. Het CarbonX-frame en TectumPro-opzetsysteem zorgen voor een laag gewicht, snelle plaatsing en een grote mate van flexibiliteit.

Nieuw voor 2019: Isabella Eclipse voortentluifel met een Megaframe speciaal voor de seizoenskampeerders. Voor extra bescherming tegen de wind is als optie een zijwand verkrijgbaar.

Past aan alle standaard voortent modellen vanaf 2008. Vergeet niet om bij je bestelling het model en bouwjaar van de caravan te vermelden.

Isabella Eclipse en de zijwand kunnen ook worden gebruikt voor de Magnum 340 en 400.

Isabella Eclipse is ook verkrijgbaar als Mini-versie die 150 cm diep is. Mini Eclipse is verkrijgbaar in G14-G21 en kan alleen aan de voortent worden gezet (niet direct aan de caravan).

Standaard geleverd met: CarbonX frame of MegaFrame met Tectum Pro-systeem (Tectum Pro is een revolutionair verbindingssysteem voor een eenvoudige ”klik” verbinding) en F-link ( F-link, alleen bij CarbonX, wordt aan de korte petluifelstang bevestigd). Typhoon stormlijnen, transport foedraal.

 

CarbonX lichtgewicht frame met IsaFix-stangklemmen

ONDERHOUD ADVIES

  • Borstel u tent af wanneer deze droog is. Vervolgens kunt u hem afnemen met een vochtige doek.