Dorema TEUN Primero Plus

Omschrijving

Voor het nieuwe seizoen heeft TEUN samen met Dorema  de Primero Plus voor u geselecteerd. Maar liefst 270 cm diep, dus volop ruimte voor alle kampeerspullen. In de momenteel zeer populaire antraciet kleurstelling staat uw caravan er dan weer tip top bij. De Primero is zeer voordelig geprijst en is al vanaf € 799,00 verkrijgbaar.

De Primero Plus wordt standaard geleverd met 25mm Easygrip stalenframe. Optioneel kunt u de TEUN Primero Plus  met een aluminium of glasfiberframe  bestellen.
Doordat de petluifel van de Primero Plus is voorzien van een pees,zoals alle modellen van Dorema, kunt dan eenvoudig het Dorema Palma of de Locarno Plus luifel koppelen aan uw voortent. In de rechtse zijwand vindt u het grote afsluitbare ventilatie raam.
De permanente ventilatie opening in de nok is afsluitbaar, en de voortent wordt geleverd incl. haringen, tochtstrook en ladderspanners.

Optioneel: Quick Locks – Safe Lock stormband -aluminium of glasfiber frame – uitbouw – slaapcabine voor de uitbouw – voortent luifel Palma of Locarno plus.
Maak het u zelf eenvoudig en kijkt u ook eens naar het op maat gemaakte tenttapijt van Starlon in de bijpassende kleur grijs. Vanaf € 93,00

U kunt de Primero Plus voortent zien in de aangesloten TEUN winkels in het land. Neemt u rustig contact op met onze collega’s en laat u informeren over de juiste omloopmaat voor uw caravan.
Bent u zeker van uw omloopmaat mail met de klantenservice van TEUN en dan kunnen wij de Primero ook bij u thuis afleveren.