Veel nieuws tijdens de Presentatieshow 2019 bij DE JONG Kampeer & Recreatie!

 

Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober houden wij, DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom De Zilk, weer onze jaarlijkse presentatieshow. Hier tonen wij de nieuwste modellen van de bekende fabrikanten.  Zo ziet men van Bürstner caravans de nieuwe Premio Life lichtgewicht caravan, gaat Eriba terug in de tijd met de Touring  Ocean Drive en Rockinbilly uitvoering en laten Hobby en Fendt (winnaar ANWB caravan van het jaar) een aantal leuke detail wijzigingen zien.

 


 Hymer BMC I en BMC T klasse

De grootste innovatie op campergebied is dit jaar wederom bij ons in de showroom te zien. Uit een prima samenwerking van de grote fabrikanten Hymer – Mercedes is de Hymer BMC i en BMC t klasse geboren. Dit zijn integraal en half integraal campers op basis van de nieuwe Mercedes Sprinter met zelfs 9 G Tronic automaat en het door Hymer ontwikkelde SLC chassis (Super Light Chassis).

Door de combinatie van de zeer rustige en stille Mercedes motor welke in verschillende varianten verkrijgbaar is met de sublieme 9 G Tronic automaat en het licht gewicht Hymer SLC chassis is er een camper ontstaan met een subliem rijcomfort en uiteraard het fantastische campercomfort dat men aan Hymer kan overlaten. Deze samenwerking werd tijdens de Camper en Caravan Jaarbeurs beloond met de prestigieuze prijs ANWB Camper van het jaar. Zowel een integraal als een half integraal uitvoering is bij ons te bezichtigen.

 
Kom proefrijden!

Voor wie het rijcomfort zelf wil ervaren staat een proefrij camper gereed. Omdat rijcomfort bij steeds meer mensen een issue is en dit vaak heel persoonlijk is, is er bij ons proef te rijden met meerdere modellen op basis van Fiat, Mercedes en in combinatie met of zonder Al-Ko / Hymer SLC chassis en met extra aangebrachte Goldschmitt hulpluchtvering.  Wij onderscheiden ons hiermee niet alleen door een grote collectie campers, caravans en vouwwagens aan te bieden, maar ook door op technisch gebied verder te gaan waar andere stoppen.


Grote keuze en extra voordelige overjarige en ex-verhuur campers, caravans en vouwwagens

Een bezoek aan onze presentatieshow, welke gehouden wordt van 20 t/m 28 oktober met een extra opening op zondag 21 en 28 oktober, is voor elke kampeerder en camperaar dan ook dik de moeite waard. Naast de vele nieuwe zaken vindt men tevens een grote keuze aan overjarige en ex- verhuur campers, caravans en vouwwagens, welke extra voordelig aangeboden worden.  Wij zijn te vinden aan de Beeklaan 18a -24a 2191 AB in HILLEGOM – De ZILK en zijn op maandag 22 oktober gesloten.Locatie

 

Openingstijden

 

  Zaterdag   20 oktober   09:00 – 17:00
  Zondag   21 oktober   11:00 – 17:00
  Maandag   22 oktober   Gesloten
  Dinsdag   23 oktober   10:00 – 17:30
  Woensdag   24 oktober   10:00 – 17:30
  Donderdag   25 oktober   10:00 – 17:30
  Vrijdag   26 oktober   10:00 – 17:30
  Zaterdag   27 oktober   09:00 – 17:00
  Zondag   28 oktober   11:00 – 17:00