Teun Tent Trailer 4

Teun-vouwwagen
Speciaal door TEUN ontwikkelde 4 tot 6 persoons tenttrailer met een trendy design. De halfronde zijramen in de voortent, het aanritsbare luifel met optionele sunwings en de frisse kleurstelling geven de TTT4 een sportieve aanblik. De tent is van 100% TenCate katoen TenCate KD 38 wat staat voor 100% katoen ( 280gr/m2) met waterafstotende en vuil werende eigenschappen. Het tentdoek is verwerkt en toegepast op de tenttrailer door Dorema. Het doek ligt op een 28mm stalen easygrip frame. Met ventilatie in voortent-nok en in beide slaapcabines zijn alle voorzieningen t.a.v. het tentdoek en frame helemaal compleet.
Als de TTT4 eenmaal staat, zult u ervaren dat de ruimte van de voortent ruim en hoog is. De half ronde ramen in de zijwand en de grote panorama ramen in de voorwand, die allemaal geblindeerd kunnen worden, geven een goed en prettig zicht naar buiten. Het aanritsbare kuipzeil verhoogt het kampeer plezier, zeker bij wat minder mooi weer, of als u er in het voor- of najaar op uit trekt. Rondom de slaapcabines biedt de tentschort door diverse opbergzakken heel veel plaats om alle dagelijkse dingetjes op te bergen maar ze direct voor handen te hebben.
TEUN heeft nog een bewuste keuze gemaakt met de ontwikkeling van deze tenttrailer. Namelijk de afwezigheid van een keuken. De redenering is dat vaak tentkampeerders overstappen van tent naar een vouwwagen, zij hebben in de regel complete voorzieningen om te kunnen koken. Denk daarbij aan keukenkasten, gaskomfoor en de benodigde gasflessen. Die kan men prima benutten in een vouwwagen. Andere reden is de verandering in de manier van koken op de camping. Skottelbraai, Grill toestellen, BBQ’s. De tijd dat er dagelijks gebruik werd gemaakt van de aparte of ingebouwde vouwwagen keuken ligt achter ons. En nog een reden, en een niet onbelangrijke, aparte of inbouwkeukens voor vouwwagens zijn relatief duur. Deze zouden dan ook zeer van invloed zijn op de nu erg gunstige prijs van de TTT4.
x
Teun TTT4 Vouwwagen TTT4 actiepakket
(aanritsbaar kuipzeil, neuswiel, Reservewiel + beugel en Easy load Systeem)
Standaardprijs: € 6.495,- Standaardprijs: € 1.175,
Korting: € 500,- Korting: € 680,-

Aanbiedingsprijs: € 5.995,-

Aanbiedingsprijs € 495,-

x
TTT4-foldervoorkant-223x300

KVK-TTT4-logo

 

Bekijk de folder van de TTT4 Bekijk de recentie van de KCK over de TTT4