E-trailer

E-Trailer biedt u de SMART-Trailer app aan. De SMART-Trailer app geeft u via een app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailersysteem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Controleer voor vertrek gemakkelijk de spanning van uw banden en zet bij aankomst uw camper of caravan in een handomdraai waterpas. Nieuwsgierig welke modules u nog verder kunt gebruiken? Hieronder vindt u een overzicht van alle modules:

  1. E-Connect. De E-connect is de basis van het SMART-Trailersysteem en verbindt uw caravan met uw smartphone.
  2. E-Level. Vindt u het heen en weer lopen om uw caravan waterpas te zetten ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u overal zien of uw caravan waterpas staat. Bekijk gemakkelijk in de app of u caravan waterpas staat, terwijl u bijvoorbeeld nog in de auto zit
  3. E-Pressure. Wist u dat met een verkeerde bandenspanning onnodig veel brandstof verbruikt wordt en de kans op een klapband aanzienlijk toeneemt? Met de bandenspanningsmodule blijft u altijd op de hoogte van uw bandenspanning. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige reis!
  4. E-Mountain. Met E-Mountain reist u met uw caravan veilig door bergen. Oververhitte remmen berg af behoren nu tot verleden tijd. U krijgt namelijk een waarschuwing wanneer de kans op oververhitte remmen groot is. Pauzeer dan even om uw remmen af te laten koelen en schade te voorkomen. U kunt E-Mountain ook als hoogtemeter gebruiken.
  5. E-Volt. Bent u op de hoogte van de staat van uw accu? Met E-Volt ziet u gemakkelijk hoe vol de accu is, wat het huidige accuvoltage is en hoeveel cycli de batterij gemaakt heeft. Daarnaast kunt u ook een waarschuwingsmelding instellen die u ontvangt op uw telefoon wanneer de accu bijna leeg is. Net zoals de andere modules van SMART-Trailer is E-Volt draadloos en geschikt voor ieder type accu.
  6. E-Charge. Hoe vervelend is het als bij aankomst op de camping de batterij van uw caravan leeg blijkt te zijn? Met E-Charge heeft u hier nooit meer last van. E-Charge laadt de accu van uw caravan niet alleen op tijdens het rijden, maar ook als u de caravan aansluit op netstroom. Zo heeft u altijd stroom én een gezonde accu! E-Charge is vooral een uitkomst voor kleine accu’s die snel leeg zijn.
  7. E- Met E-Temperature kunt u op uw smartphone de temperatuur en luchtvochtigheid meten in of buiten uw caravan. Doordat E-Temperature draadloos is, kunt u hem ophangen waar u wilt. Kies bijvoorbeeld voor de koelkast om zeker te zijn dat uw etenswaren niet bederven. Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur bereikt wordt.
  8. E- Vergeet u ook weleens het raam, dakluik of deur van uw caravan dicht te doen? Voorkom dit met de E-Switch. Installeer de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze dicht of open zijn. E-Switch heeft een alarmfunctie die u waarschuwt als er nog iets openstaat terwijl u aan het rijden bent. Net zoals u gewend bent van uw auto.

De pakketten
Hieronder staan een aantal al samengevoegde pakketten voor u. Het systeem  is compleet modulair en u kunt dus kiezen welk pakket u wilt en eventueel andere modules extra toevoegen en / of los aanschaffen.

Basispakket
Prijs  €179,95

Dit is het basispakket van E-Trailer. Samen met het basispakket van E-Trailer kunt u gerust op kampeer of caravan vakantie gaan. Met het basis pakket kunt u gemakkelijk uw caravan of camper water pas zetten. Zo kunt u eerder genieten van uw wel verdiende vakantie. Dit pakket bevat de volgende onderdelen:

Let op: al onze producten worden in de eerste week van maart geleverd. Bestelt u deze modules nu dan bent u er zeker van dat u ze als eerste in huis hebt.

Veiligheidspakket

Prijs  €339,95

Het veiligheidspakket zorgt ervoor dat u altijd veilig op kampeer en caravan vakantie kunt. Het veiligheidspakket bevat het basispakket samen met de E-Switch en de E-Pressure voor een extra veilige vakantie. U kunt gemakkelijk uw banden spanning controleren en herinnerd worden aan uw open dakluik. Het veiligheidspakket bevat:

Let op: al onze producten worden in de eerste week van maart geleverd. Bestelt u deze modules nu dan bent u er zeker van dat u ze als eerste in huis hebt.

Comfortpakket

Prijs €419,95

Het comfortpakket is het meest uitgebreide pakket wat E-Trailer aanbiedt. Dit pakket heeft onderstaande modules en is dus zeer uitgebreid. Dit pakket heeft de volgende onderdelen:

U kunt bij DE JONG Kampeer & Recreatie terecht voor al u vragen over de SMART-Trailer app.