Isabella Penta / Flint

Isabella Penta / Flint

De Isabella Penta Flint heeft alles wat je maar wenst in een seizoenstent – een diepte van 3,50 m zonder lastige voor en een vorm waarmee je de ruimte volop benut. Het wandmateriaal van Isacryl laat de voortent ademen en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. De insectenhorren aan beide zijkanten en de vele openingsmogelijkheden zorgen voor perfecte ventilatiemogelijkheden.

Een zandkleurig dak zorgt voor een zacht en warm licht in de voortent en de combinatie van lichtbanen in het dak en de grote venster- partijen met helder folie zorgen ervoor dat de Penta Flint een lichte en vriendelijke voortent is om in te verblijven. De stevige constructie en de vijfhoekige vorm bieden de stabiliteit voor een lang en zorgeloos kampeerseizoen. Je kunt kiezen uit het sterke Zinox stalen frame of het ultra sterke Zinox MegaFrame voor extra stabiliteit.

Penta Flint is onderdeel van het stijlconcept Flint. Voor dit concept zijn wij uitgegaan van grijstinten die geïnspireerd zijn op vuursteen.

Standaard geleverd met: Gordijnset Collage Blue, verandastang, standaard tochtstrook, standaard wielkastafdichting, FixOn, foedraal voor tentstokken en haringen, tenttas en haringtrekker.

Ja, ik ben geïnteresseerd
Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.