Walker Patio Luifel

Walker Patio

Walker Patio: zeer geschikt voor seizoenskampeerders!

De Walker Patio is de nieuwe verzwaarde voorzonluifel en is zeer geschikt voor seizoenskampeerders! Het speciaal ontwikkelde frame is van 25 mm staal met extra liggers (5 dakliggers en ook voor- èn achter dakliggers). Alle tunnels waar de stokken doorheen gaan zijn uitgevoerd met ritsen. Zijwanden (inclusief) zijn beiden uitritsbaar. Hierdoor staat de luifel erg stabiel en kan het dakgedeelte van de luifel, na uitritsen van de zijwanden, zelfs opgerold worden bij slecht weer! Het frame kan dan gewoon blijven staan!

Met zijn diepte van ca. 235 cm biedt de Patio veel comfort en beschutting.

De Patio is voorzien van tentpees en 3 stokken met haak zodat de Patio ook rechtstreeks aan de caravan gemonteerd kan worden (zijwanden zijn NIET mogelijk bij montage van de Patio rechtstreeks aan de caravan vanwege de grotere hoogte).

Zijwanden & accessoires

Standaard wordt de Patio geleverd inclusief 2 uitritsbare zijwanden met raam en slikrand.

 

Ja, ik ben geïnteresseerd
Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!