Wilk S4 470 QD

Wilk S4 470 QD

€ 11.950
4 Slaapplaatsen
1110 gewicht

Nu te bezichtigen in onze showroom en snel leverbaar deze prachtige Wilk S4 470 QD van bouwjaar 2007, voorzien van een mover ,lichtmetalen velgen, een dwarsbed en een ruime rondzit met comfortkussens die u teven kunt ombouwen tot slaapplaats voor 2personen. In deze caravan is ook een radio cd speler aanwezig incl. boxen en ook een tv steun is al gemonteerd. Deze caravan is tevens voorzien van een boiler en ook een voortent is aanwezig dus u kunt er gelijk mee op vakantie. Wij leveren deze caravan met 1 jaar Bovag garantie. Wilt u deze of een andere caravan eens bekijken? Kom naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Onze verkoopadvisuers begeleiden u graag bij de aankoop van deze of en andere caravan.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail