Niesmann Bischoff ARTO 6901

Niesmann Bischoff ARTO 6901

€ 64.950
4 zitplaatsen
2 Slaapplaatsen
Lengte
690
Breedte
235

Prachtige Arto 6901 van Niesmann Bischhoff . Deze duitse Premium klasse camper heeft een uitstekende isolatiewaarde , is hierdoor prima voor de wintersport te gebruiken en biedt heel veel comfort en leefruimte aan 2 personen.
De afwerking van zowel de opbouw als het interieur zijn van TOP klasse en het laat dan ook de gebruiker niets te wensen over. De enkele bedden met veel laadruimte hieronder , de heerlijke hoekkeuken en de ruime zitgroep bieden allen heel veel comfort. Hierbij komt dan nog eens de dubbele geisoleerde vloer met hierin veel bergruimte en een praktische lade aan de buitenzijde. Al met al is deze ARTO een liefhebberscamper voor degene die het ultieme camper gevoel ontdekt hebben. Kom gerust kijken, wij informeren u verder.

Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.

OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!