Lmc Musica 540 E

Lmc Musica 540 E

€ 22.950
4 Slaapplaatsen
Lengte
790
Breedte
253
1400 gewicht

Deze LMC 540 E is een zeer royale caravan met grote zithoek, enkelen bedden, ruime keuken en een grote badkamer met toilet, wastafel en douche cabine.
Voorzien van o.a boiler, hoge koelkast, hordeur, vaste luifel en reservewiel.
Deze zeer ruime caravan is ook uitermate geschikt voor jaar- of seizoenplaats.
Wij ontvangen u van harte en met verse koffie in onze showroom voor een bezichtiging van deze prachtige caravan.


Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail