Hymer T 654 SL

Hymer T 654 SL

€ 46.995
4 zitplaatsen
3 Slaapplaatsen
Lengte
679
Breedte
235

Deze goed onderhouden Hymer camper is een lust voor het oog met zijn buitenkant in het zilvergrijs, het kleurvol interieur alleen al is om vrolijk van te worden.
De camper toont door zijn franse bed aan de zijkant en toiler met douch achter geplaatst zeer ruim.
Heerlijk op reis met deze zeer nette en complete camper. Zo is er een airconitioning aangebracht op het dak en ook is er een TV met sateliet aanwezig.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail