Hymer ML T 580

Hymer ML T 580

€ 87.450
4 zitplaatsen
4 Slaapplaatsen
Lengte
698
Breedte
222

Zeer mooie Hymer half integraal camper op basis van krachtige Mercedes 160 PK en 7 traps volautomaat met achterwielaandrijving. Met deze zeer complete camper is het zowel luxe rijden als luxe verblijven. De Mercedes automaat is krachtig en comfortabel en brengt een ieder op de mooiste en desgewenst meest extreme plekken. Aangekomen is het optimaal genieten van het campergevoel dat Hymer geeft. Hoogwaardig meubilair, vernuftige oplossingen en hoge isolatie door de befaamde PU-AL bouwwijze. Met deze Hymer gaat men echt genieten!

Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.

OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!