Hymer Exsis i 572

Hymer Exsis i 572

€ 39.500
4 zitplaatsen
4 Slaapplaatsen
Lengte
670
Breedte
215

Leuke Hymer integraal camper met enkele bedden, grote garage en hefbed aan de voorzijde. Met deze Hymer ga je dus heerlijk met ze tweeen weg maar ook met ze vrieren. De perfecte isolatie van Hymer zorgt er voor dat men niet beperkt blijft tot de zomer maar het gehele jaar van deze camper geniet. Interesse in deze camper, kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs.

Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.

OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!