Hymer B ML I 790

Hymer B ML I 790

€ 176.078
4 zitplaatsen
2 Slaapplaatsen
Lengte
789
Breedte
235

Een heerliijk groot Queensbed en nog veel meer luxe dat vindt men in deze prachtrige, luxe en zeer comfortabele Hymer BML i 790. Hymer de nummer 1 in campers een zeer zeker in integraal campers heeft deze Hymer BMLi ontwikkeld op basis van de zeer comfortabele Mercedes Sprinter met fantastische 9 traps volautomaat. Het zelf ontwikkelde Suyper Light Chassis met vlakke bodem en de breedspoor as van Al-Ko met torsievering zorgen voor een fantastische wegligging. Hier stopt het uiteraard niet mee. aan de binnenzijde is het zowel tijdens de reis als op de plek van bestemming heerlijk genieten. denk hierbiij aan de zeer ruime zitgroep met hoogwaardige ronde uitschuifbare tafel, de royale living met bovenkasten en/of opbergschappen, het elektrische verstelbare ruime queensbed , de heerlijke separate douche- en toiletruimte en de prachtige hoekkeuken alles is Luxe en comfortabel. Hiernaast is men met deze Hymer door het aanwezige Smart Battery System met lithium accus, en de aanwezige daglichtpalnelen volledig self supported. Wanneer men dan ook weggaat en waarheen men gaat met deze Hymer is het altijd genieten. Interesse in deze Hymer of één van onze andere prachtige campers? Kom naar onze showroom of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij informeren en adviseren u graag.

Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 72 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze camper bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 30.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!