Hymer B MC-T 580

Hymer B MC-T 580

€ 121.157
4 zitplaatsen
4 Slaapplaatsen
Lengte
699
Breedte
229

Prachtige 2 tot 3 persoons camper met extra grote slaapplaats van 215 cm lang en dit op een half integraal camper van slechts 699 cm lang en 229 cm breed. Naast deze voordelen biedt deze camper door zijn ergonomische indeling voldoende ruimte bij zowel de keuken, de zitgroep en de douche- toiletruimte. Naast het vele plezier op de plaats van bestemming is het rijden met deze camper ook een genot. Niet voor niets werd de Hymer BMC klasse in zowel de half integraal als de integraal bij haar geboorte direct camper van het jaar bij de NKC (Nederlandse Kampeerauto club) en de ANWB. De Mercedes krachtbron en 9 traps volautomaaat in combinatie met het Hymer Super Light Chassis en de Al-Ko breedspooras met torsievering zorgen voor een fantastisch rijcomfort. Meer weten over deze camper kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkopadviseurs, Zij informeren je graag. Deze camper is uitgerust met een 4430 KG chassis. Aflevering op 3500 Kg maximaaal gewicht is goed mogelijk met behoud van voldoende laadgewicht, zodat deze met B rijbewijs gereden kan worden.

Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 72 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze camper bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 30.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!