Hymer B MC-T 580

Hymer B MC-T 580

€ 116.678
4 zitplaatsen
3 Slaapplaatsen
Lengte
699
Breedte
229

Leverbaar vanaf 1 September 2021 deze prachtige Hymer BMC T 580 welke in onze showroom te bezichtigen is. . Interesse in deze nieuwe Hymer BMC T 580 kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij informeren u graag over de fantastische rijeigenschappen en het comfort van deze Hymer BMC T 580.
De BMC T 580 is een redelijke compacte camper van 699 cm lang en 229 cm breed. De camper is uitgerust met een krachtige 170 Pk Mercedes en het Super Light Chassis van Hymer met daarbij de Al-Ko breed spoor as met torsievering. Door deze krachten te bundelen geniet u van een fantastisch en zeer comfortabel rijgedrag. De opbouw doet hier niet voor onder. Ergonomisch modern meubilair met enkele bedden , grote garage, prima zitgroep en heerlijke keuken en douche / toiletruimte zorgen er voor dat het op de plaats van bestemming net zo genieten is als onderweg.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures