Hobby On Tour 470 KMF

Hobby On Tour 470 KMF

€ 26.307
5 Slaapplaatsen
Lengte
671
Breedte
220
1084 gewicht

DIRECT LEVERBAAR, en in onze showroom te bezichtigen, deze Hobby On Tour 470 KMF, een echte gezins caravan met vast bed, stapelbed, zithoek toiletruimte en keuken.
Door zijn gunstige gewicht is deze caravan ook door lichtere auto,s te trekken.
De zithoek kan worden omgebouwd tot extra bed, zodat er slaapruimte is voor 5 personen.
Een eigentijds interieur en complete standaard uitrusting maken van deze caravan een ideale reispartner.
Waar gaat de reis heen? Zon,zee, strand of toch liever de bergen in? Het is aan u met deze caravan kunt u alle kanten op. Bent u enthousiast geworden voor deze of een andere caravan? kom dan naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur!Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag bij de aankoop van uw caravan of camper.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail