Fendt Saphir 495 SFB

Fendt Saphir 495 SFB

€ 30.162
4 Slaapplaatsen
Lengte
724
Breedte
232
1285 gewicht

Nu in onze showroom te bezichtigen deze prachtige en luxe Fendt Saphir 495 SFB, met frans bed, ruime zithoek en toiletruimte met separate wastafel. De hoge koelkast maakt de royale keuken helemaal af. Deze indeling geeft deze caravan veel visuele ruimte, en daarnaast is er natuurlijk ook veel kast- en bergruimte. Deze Fendt staat garant voor een zorgeloze en comfortabele vakantie naar zon , zee, strand of toch liever naar de bergen of bossen? het is aan u om te bepalen. Wellicht heeft u een vaste voor/ na seizoensplek in Nederland waar u met deze caravan natuurlijk ook geweldig van kan gaan genieten. Bent u enthousiast geraakt voor deze of een andere caravan? Kom naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe caravan. Wij hebben onze showroom vol staan met de nieuwste caravans en campers wij ontvangen u van harte en met verse koffie! Intern nr 50191


Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail