Fendt Saphir 495 SFB

Sluiten
Bedankt voor je aanvraag, wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.
Terug naar Occasions

Fendt Saphir 495 SFB

€ 30.162
4 Slaapplaatsen
Lengte
724
Breedte
232
1285 gewicht

Nu in onze showroom te bezichtigen deze prachtige en luxe Fendt Saphir 495 SFB, met frans bed, ruime zithoek en toiletruimte met separate wastafel. De hoge koelkast maakt de royale keuken helemaal af. Deze indeling geeft deze caravan veel visuele ruimte, en daarnaast is er natuurlijk ook veel kast- en bergruimte. Deze Fendt staat garant voor een zorgeloze en comfortabele vakantie naar zon , zee, strand of toch liever naar de bergen of bossen? het is aan u om te bepalen. Wellicht heeft u een vaste voor/ na seizoensplek in Nederland waar u met deze caravan natuurlijk ook geweldig van kan gaan genieten. Bent u enthousiast geraakt voor deze of een andere caravan? Kom naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe caravan. Wij hebben onze showroom vol staan met de nieuwste caravans en campers wij ontvangen u van harte en met verse koffie! Intern nr 50191


Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon