Fendt Saphir 495 SFB

Fendt Saphir 495 SFB

€ 30.162
4 Slaapplaatsen
Lengte
724
Breedte
232
1285 gewicht

DIRECT LEVERBAAR, en nu te zien in onze showroom, deze Fendt Saphir 495 SFB, met frans bed, ruime zithoek, toiletruimte met separate wastafel in het slaapgedeelte, hoge koelkast en een zeer royale keuken.
De indeling geeft deze caravan veel leefruimte, en ook aan veel kast- en bergruimte ontbreekt het niet.
Een fijne luxe caravan om mooie reizen mee te maken, maar ook zeker zeer geschikt voor seizoen- of jaarplaats. Bent u enhousiast geworden voor deze Fendt of een andere caravan kom dan naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag en kundig bij de aankoop van uw caravan of camper.


Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail