Fendt BIANCO SELECTION 465 TG

Fendt BIANCO SELECTION 465 TG

€ 24.950
4 Slaapplaatsen
Lengte
703
Breedte
232
1220 gewicht

De Fendt Bianco Selection 465 TG is een echte gezins caravan. De caravan heeft twee enkele bedden en een ruime extra zit die om te bouwen is naar een twee persoonsbed voor kinderen. Er zit een midden keuken in met tafel model koelkast. De caravan is tevens voorzien van een mover om de caravan makkelijk op zijn plaats te zetten. En voorop zit een fietsenrek voor twee fietsen. Er is een TV aanwezig en ook een Omnistor luifel ontbreekt niet. Er zit ook een kluisje in de caravan. Deze caravan is dus heel compleet. Heeft u interesse in de Fendt Bianco Selection 465 TG? Kom gezellig langs en bewonder de caravan, met vragen kunt u terecht bij één van onze caravan adviseurs.

Voor een meerprijs van 425,-- bieden wij deze caravan aan met een afleverbeurt en 12 maanden Bovag garantie. Bij deze afleverbeurt zijn inbegrepen: Bovag onderhoudsbeurt caravan, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, volledige uitleg bij aflevering, Schoonmaken interieur en exterieur, deurmat, disselhoes, tenaamstellen/vrijwaren van nieuw en inruil voertuig.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een manager / coördinator marketing communicatie! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

 

Bekijk vacatures