Fendt Bianco Activ 515 SD

Fendt Bianco Activ 515 SD

€ 33.800
4 Slaapplaatsen
Lengte
753
Breedte
232
1347 gewicht

DIRECT LEVERBAAR, en nu te zien in onze showroom, deze Fendt Bianco Activ 515 SD.
Deze caravan heeft een frans bed, ruime zithoek, keuken met hoge koelkast en een toilet/ badkamer over de gehele breedte van de caravan.
Deze is voorzien van wc, wastafel , douche cabine en volop bergruimte.
Een aantal extra fabriek optie,s zijn reeds besteld op deze caravan.
Voor meer informatie, vraag onze verkoop afdeling.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail