Eriba Touring Triton 430

Eriba Touring Triton 430

€ 26.950
3 Slaapplaatsen
Lengte
528
Breedte
200
804 gewicht

Met deze Eriba Touring Triton 430 kunt u heerlijk op pad want vanwege het eenvoudig te bedienen hefdak en de compacte afmetingen trekt uw auto de caravan met gemak over de bergen en naar de zee maar ook op de smallere paden en wegen in bijvoorbeeld Italie of Wales zal deze caravan u veel rijgenot opleveren. U slaapt in een comfortabel dwarsbed met daaronder veel opbergruimte. U kookt op een driepits gasstel en met het extra plankje aan het aanrecht vergroot u in een handomdraai uw werkruimte.Voorin de caravan heeft u ruimte om het ontbijt te nuttigen of als het weer buiten het laat afweten uw avond door te brengen met bijvoorbeeld een boek en een plaatselijk wijntje, uiteraard is deze zithoek nog om te bouwen naar een extra slaapplek. Wist u trouwens dat het tafeltje ook aan de buitenzijde gebruikt kan worden? Zo kunt u onderweg toch die kop koffie in de eerste zonnestralen nuttigen, hoe fijn is dat? Met de luifel, het fietsenrek voor 2 fietsen op de dissel en lichtmetalen velgen erop is deze caravan eigenlijk klaar voor uw vakantie! Wij leveren deze caravan met 1 jaar Bovag garantie met bijbehorende beurt dus u kunt zorgeloos gaan genieten van de uitmuntende kwaliteit van Eriba met deze Touring Triton 430.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail