Eriba SWING 490

Eriba SWING 490

€ 9.750
4 Slaapplaatsen
Lengte
652
Breedte
230
1120 gewicht

Nu te bezichtigen in onze showroom een mooie Eriba Swing 490. Deze caravan is voorzien van een royale rondzit die u kunt ombouwen naar een slaapplaats voor 2 personen. Voorin een ruim vast dwarsbed en in het midden de keuken en het toilet. Deze caravan heeft er een Isabella voortent bij. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor movers, fietsendragers en airco's. Als u voor het eerst gaat kamperen dan hebben wij in onze outdoor / kampeershop alles wat u nodig heeft. Kom naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag bij de aankoop van deze of een andere caravan.

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail