Eriba Nova S 620

Sluiten
Bedankt voor je aanvraag, wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.
Terug naar Occasions

Eriba Nova S 620

€ 34.950
4 Slaapplaatsen
Lengte
828
Breedte
240
1781 gewicht

Campers en caravans voordeelweken. Nu met € 2.000 euro korting op deze caravan.

Nu te koop deze mooie en complete Eriba Nova S 620. Een dubbel asser caravan met een uitermate hoog luxe niveau zoals u dat mag verwachten in deze klasse. In de lederen rondzit kunt u rusten en tv kijken. De keuken is voorzien van een extra groot werkblad en een hoge koelkast. De badkamer heeft een gescheiden douche en toilet gedeelte. Ook de bedden zijn gescheiden maar d.m.v. een lattenbodem met opvulmatras aan elkaar te verbinden zo kunt u het naar eigen behoefte invullen hoe u van uw welverdiende nachtrust gaat genieten. Deze caravan heeft teveel accesoires en opties om deze hier te kunnen opnoemen. Bent u enhousiast voor deze prachtige en unieke Eriba ? Kom naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Wij heten u van harte welkom in onze showroom en onze verkoopadviseurs begeleiden u vakkundig bij de aanschaf van deze caravan! Intern nr. 51977 U hoeft geen afspraak te maken voor een bezichtiging maar dit mag wel natuurlijk.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels
Aanbiedingen op de Voortenten & Luifels

Wij hebben meerdere Voortenten & Luifels in diverse maten zeer scherp geprijsdBekijk hier de aanbiedingen op de Voortenten & Luifels.

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon