Eriba Nova Light 442 (Verhuur 06)

Eriba Nova Light 442 (Verhuur 06)

€ 34.645
3 Slaapplaatsen
Lengte
667
Breedte
217
1046 gewicht

De Nova Light 442 is een compacte en toch ruime caravan met echt fantastisch slaapcomfort. Met het slimme V-bed stap je in met het instapgemak van enkele bedden en geniet je ook van een zeer comfortabel en royaal tweepersoonsbed. Hiernaast is de zitgroep ook royaal en heeft deze caravan alles wat je nodig heeft zoals toiletruimte en een prima keuken. Het rijden met de Nova Light is ook ideaal. Gunstige stroomlijning, compacte hoogte en breedte maken deze caravan voor veel auto’s geschikt. Technisch brengt deze Nova Light wat je van een Eriba caravan mag verwachten. Hoog afwerkingsniveau en uitstekende isolatie daar geniet je het gehele jaar van.
Deze caravan is bestemd voor de VERHUUR maar wel op afspraak te bezichtigen in omnze showroom. Interesse in een Nova Light 442 of één van onze andere caravans kom naar onze showroom en/of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs. Zij bespreken graag alle mogelijkheden.

Rijklaar gewicht van getoonde caravan inclusief de genoemde opties 1.237,5 Kg.

Het Elegance pakket bestaat uit:
• Kunststof disselafdekking
• Licht metalen velgen
• Zijwanden in Chrystal zilver
• Design bestickering

De aangegeven prijs is inclusief op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 60 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. Indien caravan een ex- verhuur of gebruikte caravan is geldt de genoemde garantietermijn vanaf datum kenteken. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .
Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Bekijk onze vacatures!
Bekijk onze vacatures!

Wij zijn onder andere op zoek naar een Medewerker/ster Onderdelenvoorziening en een (Online) Marketing Stagiair! Iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

 

Bekijk vacatures

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail