Eriba Nova 480 Ambience

Eriba Nova 480 Ambience

€ 39.609
4 Slaapplaatsen
Lengte
703
Breedte
230
1280 gewicht

In onze showroom deze prachtige Eriba Nova 480. De Eriba Nova heeft alles dat men van een moderne nieuwe topklasse caravan mag verwachten. Hoog afwerkoingsniveau, modern en doordacht meubilair en hoge isolatiewaarde kenmerken de Eriba Nova. De 480 is uitgerust met een zeer comfortabel V-bed waarmee het comfort van het makkelijk uitstappen en de warmte en gezelligheid van een tweepersoonsbed wordt bereikt. Meer weten over deze pracht caravan neem contact op met onze verkoopadviseurs.

De aangegeven prijs is inclusief op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 60 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. Indien caravan een ex- verhuur of gebruikte caravan is geldt de genoemde garantietermijn vanaf datum kenteken. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze caravan bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 20.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!