Burstner Premio Plus 440 TK Incl. Truma SX Mover halfautomaat

Sluiten
Bedankt voor je aanvraag, wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.
Terug naar Occasions

Burstner Premio Plus 440 TK Incl. Truma SX Mover halfautomaat

€ 29.548
€ 27.298
6 Slaapplaatsen
Lengte
682
Breedte
232
1200 gewicht

Direct leverbaar en momenteel in onze showroom te bezichtigen deze compacte en lichte Burstner Premio Plus 440 TK. Het unieke aan deze caravan is het hefbed boven de rondzit en dit zorgt voor extra slaapplaatsen maar kan er ook voor zorgen dat u in een oogwenk kunt ontbijten.Voorin treft u een stapelbed en uiteraard ontbreken het toilet en de ruime keuken met grote en hoge koelkast niet. U kunt met deze Burstner al vroeg van het kampeerseizoen gaan genieten want met de meebestelde ringverwarming is de caravan snel lekker op temperatuur en kunt u heerlijk gebruik maken van de royale rondzit om eindelijk eens dat boek te lezen of gewoon gezellig met z'n allen een bordspel te spelen. Wij ontvangen u van harte en met verse koffie in onze showroom om deze of een andere caravan eens nader te bekijken, onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en begeleiden u graag met de aankoop van uw vakantiedroom op wielen. Kom naar de Jong Kampeer en Recratie en Ontdek het Avontuur!Een afspraak maken is niet verplicht maar mag natuurlijk wel.

Premio Plus pakket 2 bevat:

* Ringverwarming 230v
* Dakraam 96x65 ipv 40x40
* Hordeur
* Truma boiler 5 liter electrisch
* Indirecte verlichting bovenkasten
* Buitendeur eendelig met raam en afvalbak

De aangegeven totaalprijs is inclusief eventueel op het voertuig aanwezige meerprijs opties en pakketten en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.). Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden en is voor getoonde voertuig mogelijk aangehgeven onder rijhklaargewicht inclusief opties en accessoires.
Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon