Burstner Premio Plus 440 TK

Burstner Premio Plus 440 TK

€ 27.298
6 Slaapplaatsen
Lengte
682
Breedte
232
1200 gewicht

Direct leverbaar en momenteel in onze showroom te bezichtigen deze compacte en lichte Burstner Premio Plus 440 TK. Het unieke aan deze caravan is het hefbed boven de rondzit en dit zorgt voor extra slaapplaatsen maar kan er ook voor zorgen dat u in een oogwenk kunt ontbijten.Voorin treft u een stapelbed en uiteraard ontbreken het toilet en de ruime keuken met grote en hoge koelkast niet. U kunt met deze Burstner al vroeg van het kampeerseizoen gaan genieten want met de meebestelde ringverwarming is de caravan snel lekker op temperatuur en kunt u heerlijk gebruik maken van de royale rondzit om eindelijk eens dat boek te lezen of gewoon gezellig met z'n allen een bordspel te spelen. Wij ontvangen u van harte en met verse koffie in onze showroom om deze of een andere caravan eens nader te bekijken, onze verkoopadviseurs staan voor u klaar en begeleiden u graag met de aankoop van uw vakantiedroom op wielen. Kom naar de Jong Kampeer en Recratie en Ontdek het Avontuur!Een afspraak maken is niet verplicht maar mag natuurlijk wel.

Premio Plus pakket 2 bevat:

* Ringverwarming 230v
* Dakraam 96x65 ipv 40x40
* Hordeur
* Truma boiler 5 liter electrisch
* Indirecte verlichting bovenkasten
* Buitendeur eendelig met raam en afvalbak

Wij zijn EXTRA OPEN op:

2e Pinksterdag Maandag 29 Mei 11.00 -17.00 uur

Zondag 2 Juli 11.00 - 17.00 uur.

Onze showroom , Kampeer- & Outdoorwinkel zijn op bovenstaande dagen EXTRA OPEN van 11.00 – 17.00 uur. Interesse in een nieuwe caravan, camper, voortent of luifel of een caravan of camper huren kom naar onze ruime showroom. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar.
Kampeerspullen of outdoor artikelen nodig om lekker te wandelen en/of er op uit te gaan. Onze specialisten helpen u graag aan de juiste schoenen, kleding en andere outdoor of kampeerspullen.
Het Technocenter is op zon- en feestdagen gesloten.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail