Burstner Premio Plus 440 TK

Burstner Premio Plus 440 TK

€ 22.449
6 Slaapplaatsen
Lengte
682
Breedte
232
1140 gewicht

De Premio Plus 440 TK is een ideale compacte maar toch ruime 4 persoons caravan. de vernuftige hefbed constructie zorgt er voor dat een ieder mee kan en er met ze allen genoten kan worden van een heerlkijke vakantie. Interesse in deze of een nadere caravan kom naar onze showroom en/of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs. Zij tonen iu deze caravan graag en informeren u over alle mogelijkheden.
Foto's worden zsm geplaatst


De aangegeven basisprijs is exclusief eventueel op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze caravan bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 20.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!