Burstner Premio Life 430 TS

Burstner Premio Life 430 TS

€ 17.800
4 Slaapplaatsen
Lengte
614
Breedte
212
820 gewicht

. Nu in onze showroom deze nieuwe Bürstner Premio Life 430 TS . Deze nieuwe Burstner caravan is een compacte lichtgewicht caravan met een buitengewone prijs-kwaliteitsverhouding. Met een maximaal as gewicht van 1100 kilo kunnen bijna alle auto's met een trekhaak deze caravan trekken. Daarnaast heeft hij een 90Liter koelkast, lattenbodem onder het vaste breedte bed en een GFK dak. Dat houdt in dat de caravan veel beter beschermt is tegen hagel en andere weersinvloeden. Interesse in deze Bürstner of een andere mooie caravan kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tot en met zaterdag 30 oktober is het bij DE JONG Kampeer & Recreatie OKTOBER Kampeermaand. Vele nieuwe modellen zijn gearriveerd en de showroom en ons showterrein is weer goed gevuld. Een ieder is dan ook van harte welkom voor al het nieuws van de merken: Bürstner, Carado, Crosscamp, Eriba, Fendt, Hobby en Hymer. Naast een grote keuze nieuwe campers, buscampers en caravans bieden wij ook een goede keuze aan nette gebruikte en ex- verhuur campers en caravans. Tijdens de OKTOBER Kampeermaand zijn wij EXTRA OPEN op zondag 17 en 24 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Wij heten u dan ook van harte welkom op de extra koopzondagen en tijdens onze reguliere openingstijden dinsdag tot en met vrijdag 10.00 – 17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Komend jaar ook heerlijk met de caravan of camper weg kom dan nu naar onze showroom. Onze verkoopadviseurs infomeren u graag over alle mogelijkheden en levertijden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van 1 t/m 30 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen en primeurs op kampeergebied.

 

 

Meer informatie