Burstner Nexxo Van 690

Burstner Nexxo Van 690

€ 76.098
4 zitplaatsen
4 Slaapplaatsen
Lengte
690
Breedte
220

Mooie en degelijke compacte half integraal met enkele bedden en grote garage. Met deze camper is het heerlijk vertoeven met 2 tot 4 personen. Door de compacte maten is geen weg te smal en geen haarspeld bocht te scherp. Op plaats van bestemming is het heerlijk genieten van deze complete Nexxo Van 690. Dit jaar nog met een fijne camper op pad neem contact op met onze verkoopadviseurs.

Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze camper bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 30.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!