Burstner Ixeo IT 734

Burstner Ixeo IT 734

€ 65.450
4 zitplaatsen
4 Slaapplaatsen
Lengte
749
Breedte
232

4 persoons camper met queensbed en hefbed in de lengte. De unieke opstelling van deze Bürstner half integraal zorgt er voor dat 4 volwassenen heerlijk in de lengte kunnen slapen en dat er tevens een zeer ruime zitgroep aanwezig is. met deze mooie halfintegraal heeft men echt een unieke camper. De camper is zorgvuldig onderhouden, van eerste eigenaar en alle documentatie en onderhoudsrapporten aanwezig, .

Deze camper is door ons gecontroleerd op alle grote hoofdpunten bij inname . Voor een meerprijs van 995,-- bieden wij deze camper aan met een complete afleverbeurt en Bovag garantie. Bij aankoop met afleverbeurt ontvangt u : Grote onderhoudsbeurt autotechnisch, goed gekeurde banden volgens Bovag normen, Distributiesnaar vervangen indien binnen 12 maanden na afleverdatum voorgeschreven, grote onderhoudsbeurt + vochtmetiong gehele opbouw, schoonmaken interieur en exterieur, volledige uitleg bij aflevering, cabinemat, 50,-- brandstof , Tenaamstelling/vrijwaren van nieuw en/of inruil voertuig.

OPMERKING eventueel aanwezige SATELIETANTENNE. Vanaf november 2016 heeft een verplaatsing van veel nederlandse zenders naar Astra 3 plaats gevonden. Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden van de aanwezige antenne en de mogelijkheden en kosten van een update / vervanging van de eventueel aanwezige antenne.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Afspraken maken nu mogelijk!
Afspraken maken nu mogelijk!

Afspraak maken in showroom en winkel nu mogelijk!, klik hier voor meer informatie!