Burstner Campeo C 640 (46b)

Burstner Campeo C 640 (46b)

€ 77.777
4 zitplaatsen
5 Slaapplaatsen
Lengte
636
Breedte
205

Leverbaar vanaf half maart deze mooie moderne 4 persoons buscamper met slaapdak en 9 traps automaat. Met deze buscamper is het genieten met ze allen. Geen reis is te lang en geen bestemming te ver. Waar je gaat of staat niet alleen onderweg maar ook op locatie is het heerlijk genieten met deze Bürstner buscamper. Interesse in deze buscamper neem contact op met onze verkopadviseurs zij informeren u graag.

De aangegeven basisprijs is exclusief eventueel op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze caravan bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 20.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.