Burstner Averso 490 TL (Verhuur 17)

Burstner Averso 490 TL (Verhuur 17)

€ 31.450
4 Slaapplaatsen
Lengte
715
Breedte
232
1240 gewicht

Deze luxe huurcaravan is in 2022 te huur en nu al te koop voor levering na verhuurseizoen 2022 ( Oktober 2022 ) voor een aanbiedingsprijs van € 34.650,-- voor € 31.450 ,-- . Deze caravan beschikt over alle luxe en gemnak : De enkele bedden zijn eenvoudig om te bouwen naar één groot bed, de vloerverwarming zorgt naast het standaard verwarmingssysteem dat het in alle jaargetijden comfortabel is en door middel van de aanwezige over zijn de warme broodjes ook van de partij. Naast deze extra’s heeft deze Bürstner en warm en modern design en is deze uitgerust met het Harmony Line pakket dat bestaat uit de volgende extra’s:
* Harmony Line graphics en belettering
* Premium neuswiel met kogeldrukindicatie
* Licht Metalen velgen
* Serviceluik
* Big Foot steunplaten
* Uniek lichtconcept
* Zeer hoogwaardig meubeldecor
* Vario rolgordijnen
* Nieuw ingangselement met plaats voor 32 inch TV.
Als ex verhuur caeravan is deze caravan geheel compleet gemaakt met Mover , fietsenddrager , voortent , luifel , gasflessen en elektrasnoeren. .


Interesse in deze caravan kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs.

De aangegeven basisprijs is exclusief eventueel op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .
Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten
Gehele bedrijf op maandag(en) gesloten

Van 1 november tot en met 31 januari is het gehele bedrijf op maandag(en) gesloten. Bekijk hier voor onze actuele openingstijden.