Burstner Averso 490 TL

Sluiten
Bedankt voor je aanvraag, wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.
Terug naar Occasions

Burstner Averso 490 TL

€ 28.250
4 Slaapplaatsen
Lengte
715
Breedte
232
1240 gewicht

Deze caravan is bestemd voor de verhuur in 2023 en te koop voor € 28.250,-- geheel compleet met levering oktober 2023. Zie de informatie op onze huursite . Mooie en zeer jonge Bürstner Averso 490 TL Harmony Line. Deze caravan beschikt over alle luxe en gemak: De enkele bedden zijn eenvoudig om te bouwen naar één groot bed, de vloerverwarming zorgt naast het standaard verwarmingssysteem dat het in alle jaargetijden comfortabel is en door middel van de aanwezige oven zijn de warme broodjes ook van de partij. Naast deze extra’s heeft deze Bürstner een warm en modern design en is deze uitgerust met het Harmony Line pakket dat bestaat uit de volgende extra’s:

* Harmony Line graphics en belettering
* Premium neuswiel met kogeldrukindicatie
* Licht Metalen velgen
* Serviceluik
* Big Foot steunplaten
* Uniek lichtconcept
* Zeer hoogwaardig meubeldecor
* Vario rolgordijnen
* Nieuw ingangselement met plaats voor 32 inch TV.
Hiernaast is deze caravan geheel compleet incluisef alle opgeggeven extra's.

Interese in deze caravan kom naar onze showroom en/of neem contact op met onze verkoopadviseurs.

Deze caravan is een nieuwe caravan met enkele weken verhuur ervaring. Inclusief de vele aangegeven accessoires wordt deze caravan nu volledig aangeboden voor een zeer scherpe ex-verhuur prijs. Op deze caravan geldt de standaard fabrieksgarantie vanaf datum kenteken. Voor 495,-- ontvangt de caravan een complete Bovag onderhoudsbeurt en wordt de caravan afgeleverd met 12 maanden Bovag garantie. Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.


Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Andere occasions
Wilt u meer weten?
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!
Oktober Kampeermaand bij DE JONG!

Tijdens de Oktober Kampeermaand van dinsdag 3 t/m dinsdag 31 oktober maakt u bij DE JONG Kampeer & Recreatie kennis met de nieuwste modellen, primeurs en profiteert u van allerlei aanbiedingen op kampeergebied.

* De blog van de Oktober Kampeermaand zal de gehele maand oktober geüpdate worden.

 

 

Meer informatie

Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon