Huur instructies

Huurinstructies

Het huren van een camper of caravan is natuurlijk de ultieme manier van vakantie vieren. Voor de één is het de eerste keer, de andere is al een aantal keer met een camper of caravan weggeweest. Bij elk voertuig die wij verhuren wordt een uitgebreide uitleg gegeven van het volledige voertuig. Wij leggen dan uit hoe bijvoorbeeld het toilet en de douche werken, welke sleutels waarvoor gebruikt worden en hoe u de ramen opent en sluit. Zo gaat u te allen tijde goed voorbereid op pad! 

Indien u onderstaande instructie alvast doorneemt, bent u goed voorbereid bij de uitleg waardoor deze duidelijker en sneller zal zijn. Zodat u lekker op vakantie kan gaan. Doordat u deze informatie altijd kan terug zien is deze huur instructie pagina ook zeer handig voor wanneer u iets is ontschoten. Op deze huur instructies pagina hebben wij voor u alles nog een keertje uitgeschreven. De meeste huurinstructies bevatten ook nog een begeleidend filmpje, welke voor een groot gedeelte overeenkomen met de voertuigen die wij verhuren. 

Ophalen & Inleveren

Systemen in de camper of caravan

Opbouw van de camper of caravan

Keuken

Sanitair

Buitenkant van de camper of caravan

Voertuigonderhoud

Sleutels en sloten

Terug naar huren

We willen u er op attenderen dat deze pagina ter informatie is, om u op weg te helpen tijdens het huren van de camper of caravan. Doordat ieder merk camper en/ of caravan een eigen gebruiksaanwijzing heeft, zal dit nooit 100% overeenkomen met onze website. U blijft zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemaakte handelingen. Voor meer informatie, raadpleeg de verhuurvoorwaarden.

Wilt u meer weten?
Maandag gesloten van 16 september t/m 14 maart.
Maandag gesloten van 16 september t/m 14 maart.

Vanaf 16 september t/m 14 maart is de showroom en de winkel op maandag gesloten. Bekijk hier onze openingstijden voor het najaar- en winterperiode