Hymer B-Klasse Supremeline

Hymer B-Klasse Supremeline

Hymer campers

Zowel op het gebied van techniek, comfort, design, veiligheid en kwaliteit gaat Hymer met de nieuwe Hymer B-Klasse SupremeLine een stap verder, zodat u ook in de toekomst vooroploopt. De Hymer B-klasse SupremeLine laat u nu al proeven van de toekomst van het mobiele reizen door het beste bij elkaar te brengen.

Dankzij de talrijke innovaties is deze unieke camper gericht op de toekomst. Hij maakt het mobiele reizen nog comfortabeler, hoogwaardiger, veiliger en relaxter. Voorbeelden zijn het exclusieve HYMER PUAL 2.0 opbouwconcept, het vooruitstrevende SLC-chassis (Super Light Chassis/super-lichtgewichtchassis), de uiterst stabiele achterkant van GFK of het moderne interieurdesign. Al die complexe ontwikkelingen zetten een nieuwe standaard voor deze klasse en vormen een nieuw hoofdstuk in de kampeergeschiedenis.

Al van ver is het duidelijk: de HYMER B-klasse SupremeLine zet nieuwe maatstaven. Elk element van voorname design beantwoordt aan de hoogstaande basisvereisten van HYMER. Tegelijk bewijst de serie op elegante manier de weergaloze kwaliteit.

 

Beschikbare indelingen Hymer B-Klasse Supremeline

Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.