Carado Alkoof A 132

Carado Alkoof A 132

Vanaf
€ 53.990

De Carado Alkoven

De Alkoven is de klassieke kampeerauto van Carado. Dankzij het opklapbare bed in de alkoof boven de bestuurderscabine biedt dit model verrassend veel ruimte om samen met vrienden en familie op vakantie te genieten.

Dit maakt de Alkoof zo bijzonder:

Opbouw & opbergruimte

Paraat voor alles: De opbouw van de alkoof is gemaakt van stevige glasvezelversterkte kunststof. De zijwanden zijn van aluminium. En dat alles met 7 jaar waterdichtheidsgarantie. In de enorme garage achterin de Carado-kampeerauto kunt u al uw grote spullen veilig kwijt.

Woonruimte

Hierin voelt u zich gewoon meteen goed: Indirecte verlichting, stevige stoelhoezen op de comfortabele gestoffeerde meubels en heel wat praktische details. De usb-aansluitingen, de energiezuinige ledverlichting en de ergonomisch gevormde kussens zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Slaapruimte

Slaap als een roos: Comfortabele matrassen van eersteklas kwaliteit. De alkoofbedden zijn opklapbaar en creëren een riant gevoel van ruimte. En dankzij de beschermnetten rond de hoogslapers kunt u op beide oren slapen.

Keuken

Comfortabel koken: De keuken in het alkoofmodel is ergonomisch ingericht en beschikt over uiterst praktische werkbladen. 3-pits fornuis, ruime schuifladen en een koelkast met vriesvak.

Sanitair

Wellness on the move: Afhankelijk van het alkoofmodel zijn de douche en het toilet gecombineerd of afzonderlijk ingedeeld. Alle modellen zitten boordevol praktische elementen, zoals grote spiegelvlakken, ingebouwde ledspots en een cassettetoilet.

 

Andere indelingen
Wilt u meer weten?
Maak een afspraak!
Maak een afspraak!

Maak nu een afspraak voor onze showroom, winkel of werkplaats.

Klik hier voor meer informatie en om een afspraak te maken.