Bürstner Copa

Bürstner Copa

Bürstner buscampers

De nieuwe Bürstner Copa is de meest compacte buscamper in de collectie van Bürstner. Dankzij het modulaire railsysteem is hij zo variabel dat de Copa gewoon geschikt is voor elk gebruik. Het is de geslaagde combinatie van talrijke gebruiksmogelijkheden en het modernste wooncomfort. Onder andere aan boord: Een functionele keuken met een indrukwekkende stahoogte tot 2,47 meter, veel slim gebouwde opbergmogelijkheden en een groot tweepersoonsbed in het uitklapbare dak.

Daarnaast kun je tot wel 6 gordelplaatsen creëren en de voor jou meest geschikte zitopstelling bepalen. Dit maakt de camper met zijn smalle buitenbreedte van slechts 1,92 m een ​​betrouwbare metgezel voor sportactiviteiten, familie-uitjes in de natuur of stedentrips, maar ook voor het vervoeren van omvangrijke voorwerpen.

Beschikbare indelingen Bürstner Copa

Wilt u meer weten?
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober
50 jarig jubileum win- en kortingsacties oktober

50 jarig jubileum win- en kortingsacties
Het is feest! DE JONG Kampeer & Recreatie bestaat 50 jaar! Graag vieren wij deze mijlpaal samen met u. Wij hebben t/m okt. iedere maand winacties en aanbiedingen. Meedoen met de winacties? Leuk! Houd onze nieuwsbrief en socials in de gaten. De winactie van de maand oktober staat al op Facebook en Instagram. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Via de blog op onze website leest u meer informatie hoe u aan de winacties kunt meedoen en hoe u van onze aanbiedingen kunt profiteren.

 

- WINACTIE DE JONG 50 JAAR OKTOBER

De hoofdprijs van de maand oktober is de E-4Motion Mini Elektrische Vouwfiets t.w.v. € 1.041!