18 en 19 mei fiets- en wandelweekend bij DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom / De Zilk

In het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 mei organiseren wij een fiets- en wandelweekend. Dit gaat een actief weekend worden met demonstraties en vele leuke activiteiten.

Probeer diverse Lowa modellen in de Lowa Experience Trailer

18 en 19 mei staat de Lowa Experience Trailer bij DE JONG. Wandelliefhebbers krijgen hiermee de mogelijkheid om het schoenenmerk Lowa, dat dit jaar tevens hoofdsponsor van de Nijmeegse Vierdaagse is, te ervaren. U leert alles over het merk en u mag schoenen in de praktijk testen. Hiervoor hebben wij twee wandelroutes uitgezet in en rondom De Zilk. De “Bloemenwandeling” is 5.35 km en de langere wandeling met de op dit moment bijzondere naam “Herfstwandeling” is 11.06 km. De routes kunt u vinden op Route.nl of bij ons in de winkel. Heeft u een eigen route in gedachte, dan kunt u natuurlijk ook gewoon uw eigen weg gaan.

Win startbewijzen voor de Nijmeegse vierdaagse

Dit weekend geven wij twee startbewijzen weg voor de Nijmeegse vierdaagse. Wilt u kans maken? Vul dan het formulier in bij de Lowa Experience Trailer en misschien bent u wel één van de gelukkigen. De winnaars worden zondag 19 mei om half vijf bekend gemaakt.

Maak je eigen portemonnee met Vaude

Op Zaterdag zal de vertegenwoordiger van Vaude bij ons aanwezig zijn. Als duurzame onderneming let VAUDE er op dat de resten bij het snijden zo klein mogelijk blijven, maar helemaal te vermijden is afval helaas nooit. Sinds januari heeft Vaude daarom in Zuid-Duitsland een upcycling fabriek opgericht. Hier worden van restmateriaal door o.a. Noura Batrdouk, een Syrische vluchteling, mooie shopper-tassen gefabriceerd. Dit is een gefinancierd project van de Duitse Federale Milieustichting (DBU) met vluchtelingen. Wilt u meer weten over dit bijzondere project, klik dan HIER. Op zaterdag tijden het fiets- en wandelweekend kunt u zelf portemonneetjes maken van de reststoffen van Vaude fietstassen.

Vind de perfecte fietsendrager

Wij laten alle mogelijkheden zien om uw (elektrische) fiets veilig mee te nemen op uw auto, caravan of camper. Van het merk Pro User hebben wij diverse dragers voor op de auto. Van het bekende merk Thule kunnen wij uw fietsendragers voor op de dissel of achter op uw caravan of camper monteren. Ook hebben wij van Enduro een speciaal uitschuifbaar model voor op de dissel.

Natuurlijk staat deze dagen het team van de Jong Recreatie klaar om u te adviseren en kunt u het uitgebreide assortiment op de verschillende afdelingen bekijken. U bent van harte welkom en wij zorgen voor de koffie.

Onze openingstijden tijdens het weekend zijn:

Zaterdag 18 mei van 9:00 – 17:00 uur

Zondag 19 mei van 11:00 – 17:00 uur