Wandelschoenen in de aanbieding

DE JONG is specialist op het gebied van wandelschoenen en heeft in de winkel een breed aanbod met onder andere Meindl, Lowa, Hanwag, Salomon, Grisport en Jack Wolfskin. Normaal gesproken brengen wij elke twee maanden op deze pagina een aantal wandelschoenen extra onder de aandacht die tegen een zeer scherpe actieprijs worden aangeboden. Door het succes met deze modellen in november en december hebben we echter besloten de acties in januari ook door te laten lopen! In de maanden november, december en nu dus ook januari zijn dat de Lowa Renegade Mid GTX (dames en heren model), Hanwag Tajos GTX (dames en heren model), Hanwag Banks (dames en heren model), Meindl Cuba/Caribe (dames en heren model) en de Lowa Maddox GTX Lo (dames en heren model). Kom zo snel mogelijk langs en profiteer!

LEES ALLES OVER HET KIEZEN VAN DE PERFECTE WANDELSCHOEN!


Lowa Renegade Mid GTX

€199,99 €159,99

De Lowa Renegade mid GTX (Ws) is een waterdichte schoen, heeft een zeer goede demping en is geschikt voor zowel vlak als licht bergachtig terrein. De Lowa Renegade GTX  bestaat al sinds 1998 en is al jaren één van de meest verkochte wandelschoenen. De schoen is in vele kleuren leverbaar.

Model Dames & Heren hoog
Categorie A/B
Leest Standaard
Maat vrouwen 3.5 – 9
Maat mannen 6.5 – 12,13,14,15
Bovenmateriaal Nubuck
Voering GoreTex (waterdicht)
Zool Vibram
Uitneembare zool Ja

Hanwag Tajos GTX

€199,99 €159,00

De Hanwag Tajos is een bijna naadloze comfortabele wandelschoen geschikt voor stevige wandelingen over strand, door de bossen en voor lichte tot middelzware bergwandelingen. Deze schoen is voorzien van een Gore-Tex voering en dus geheel waterdicht en ademend. De Hanwag Multitrek zool heeft een goede demping en stabiliteit. Hierdoor heeft de schoen uitstekende grip ook op oneffen terrein.

Model Dames & heren – Hoog
Categorie A/B
Leest Standaard
Maat dames 5 – 7.5
Maat heren 8.5 – 10.5
Bovenmateriaal Suède en Cordura
Voering Gore-Tex (waterdicht)
Zool Hanwag Multitrek
Uitneembare zool Ja

Hanwag Banks II GTX

€199,99 €149,00

De Hanwag Banks is een lichte bergschoen voor stevige wandelingen over strand, door de bossen en voor lichte tot middelzware bergwandelingen. Deze duurzame schoen is voorzien van een Gore-Tex voering en dus geheel waterdicht en ademend. De beschermende gummi teenkap geeft de schoen een stoere uitstraling.

Model Dames en Heren – Hoog
Categorie A/B
Leest Standaard
Maat dames 4.5 – 9
Maat heren 7.5 – 13
Bovenmateriaal Nubuck en Cordura
Voering Gore-Tex (waterdicht)
Zool Vibram Endurance
Uitneembare zool Ja

Meindle Cuba/ Caribe

€159,99 €129,00

De Meindl Cuba GTX (voor dames) en de Meindl Caribe GTX (voor heren) is een lage, waterdichte wandelschoen, geschikt voor wandelingen op vlak terrein. De zool van de Cuba/Caribe geeft voldoende demping en grip. De rubberen neus geeft u extra bescherming tegen stoten. Met de Meindl Cuba/Caribe heeft u een fijne, niet te warme, lichtgewicht wandelschoen.

Model Dames en Heren – Laag
Categorie A
Leest Standaard
Maat dames 4.5 – 8
Maat heren 7.5 – 11
Bovenmateriaal Velours en Mesh
Voering Gore-Tex (waterdicht)
Zool Meindl Trail Activity Sport
Uitneembare zool Ja

Lowa Maddox GTX Lo

€169,99 €135,00

De Lowa Maddox GTX lo is een lichte, luchtige, multifunctionele wandelschoen, gevoerd met Gore-Tex dus waterdicht. De Maddox is voorzien van speed-lacing veters waardoor je de schoen snel en goed vast kunt zetten. Deze goed ademende allround wandelschoen is voorzien van een Lowa Enduro EVO zool welke veel comfort biedt.

Model Dames en Heren – Laag
Categorie A/B
Leest Standaard
Maat Dames 5 – 8
Maat Heren 7.5 – 12
Bovenmateriaal Stof / Kunststof
Voering Gore-Tex (waterdicht)
Zool Lowa Enduro EVO
Uitneembare zool Ja