De Bollenstreek is in het voorjaar dé plaats voor een prachtige wandeling (fotoreportage)

De Bollenstreek staat op dit moment volop in bloei en dus bestaat er geen beter moment om je wandelschoenen aan te trekken en een goede wandeling te maken om de prachtige bloemenvelden te bewonderen. Ook wij hebben met dit prachtige weer “de stoute schoenen” aangetrokken en zijn met de diverse wandelschoenen die we op dit moment in de aanbieding hebben de streek ingetrokken. Na goedkeuring van de eigenaar van een kleurrijk bloemenveld vol hyacinten zijn we aan de slag gegaan en hebben wij een prachtige fotoreportage gemaakt die je hieronder kunt bewonderen! Ben je op zoek naar een leuke wandelroute door de bollenstreek, scrol dan naar beneden voor een routebeschrijving van de Keukenhof wandelroute van 19,59 km.

Let op! De meeste onderstaande aanbiedingen

Wandelschoenen aanbieding april

LEES ALLES OVER HET KIEZEN VAN DE PERFECTE WANDELSCHOEN!


Hanwag Canyon

De Hanwag Canyon is een klassieke leren wandelschoen geschikt voor lichte bergwandeling. De zool heeft een goede demping met een natuurlijke afwikkeling. De chroomvrije leren voering voelt zeer comfortabel aan en zorgt voor een goede pasvorm. Chroomvrij leer is gelooid zonder chroomhoudende mineralen dus ook zeer geschikt voor personen met allergieën of diabetes. De middelharde zool is verzoolbaar. De Hanwag Canyon is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen.


Low Renegade Mid GTX

De Lowa Renegade mid GTX is een waterdichte schoen, heeft een zeer goede demping en is geschikt voor zowel vlak als licht bergachtig terrein. De lowa renegade GTX bestaat al sinds 1998 en is al jaren één van de meest verkochte wandelschoenen. De schoen is in vele kleuren leverbaar voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk de aanbieding


Meindl Caribe GTX

De Meindl Caribe GTX is een lage, waterdichte heren wandelschoen, geschikt voor wandelingen op vlak terrein. De zool van de Caribe geeft voldoende demping en grip. De rubberen neus geeft u extra bescherming tegen stoten. Met de Meindl Caribe heeft u een fijne, niet te warme, lichtgewicht wandelschoen.


Meindl Cuba Lady GTX

De Meindl Cuba Lady GTX is een lage, waterdichte dames wandelschoen, geschikt voor wandelingen op vlak terrein. De zool van de Caribe geeft voldoende demping en grip. De rubberen neus geeft u extra bescherming tegen stoten. Met de Meindl Cuba heeft u een moderne, niet te warme, lichtgewicht wandelschoen.


Bollenstreek Keukenhof wandelroute

Klik op de afbeelding om de wandelroute op volledige grote te bekijken!