Verwarmen

Voor de camping zijn er drie soorten kachels. Dit zijn de elektrische kachels, gaskachels en de Petroleum kachels. In het kort komen hieronder de verschillen tussen de kachels.

Elektrische kachel: Een elektrische kachel is een van de veiligste systemen omdat het geen koolstof verbrand, en een omvalschakelaar heeft. Hiernaast gaat het op stroom en dat betaald u niet op de camping. Let er wel op dat de kachel veel stroom verbruikt.

Gaskachel: Een ruimte verwarmen is het snelst met een gaskachel. Daarnaast kunt u het gaspatroon heel makkelijk van de kachel afhalen om bijvoorbeeld uw barbecue te gebruiken. Doordat u gas verbrand kunt u het wel een klein beetje ruiken en denk eraan dat ze redelijk was gas verbruiken.

Petroleum kachel: Om een grote ruimte te verwarmen in de petroleum kachel goed geschikt. Het Petroleum of olie is geurloos en gaat in grote flacons. Ook zijn deze kachels zuiniger dan de gaskachels maar wel duurder in aanschaf. Let er wel op om voldoende ventilatie te hebben voor de kachel.