Luchtbedden

Luchtbedden zijn ideaal voor op vakantie, voor een festival, verhuizing of gasten die spontaan blijven slapen. Een luchtbed is namelijk erg klein op te vouwen en biedt relatief genoeg slaapcomfort zodat het een goede vervanger is voor een bed of matras.

Soorten en maten luchtbedden

Luchtbedden zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en prijsklassen. Zo zijn er luchtbedden vanaf 5 euro tot 100 euro. Hierbij geldt uiteraard, hoe hoger de prijs, hoe groter, dikker en comfortabeler het luchtbed is.

Daarnaast hebben een aantal luchtbedden zogenaamde luchtsleuven. Deze luchtsleuven zorgen ervoor dat de lucht op zijn plek blijft wanneer er wordt gedraaid op het luchtbed. Een klein beetje extra comfort is wel zo lekker op vakantie. Voor de comfort is ook de velours toplaag uitgevonden. Dit zorgt ervoor dat u niet op het plastic ligt maar op een zachtere bodem.

De luchtbedden die wij verkopen zijn allemaal kwalitatief goede luchtbedden en zijn al verkrijgbaar vanaf €20,- euro. In onze winkel zijn de luchtbedden opgepompt, zodat iedereen eerst kan voelen wat voor lucht bed hij koopt voordat hij op vakantie gaat. Wij helpen u uiteraard met het maken van de juiste keuze!