Barbecues

Het zonnetje schijnt, het is lekker weer en de koelkast ligt gevuld. De ideale omstandigheden om te gaan barbecueën. Er wordt daardoor ook meestal gebarbecued op vakantie of thuis in de achtertuin.

Hiervoor heeft DE JONG Recreatie vele verschillende barbecues. DE JONG Recreatie heeft barbecues op gas, houtskool en elektra. Deze barbecues zijn er in verschillende formaten. Zo hebben wij de draagbare barbecues voor op de camping maar ook grote buitenkeukens voor in de achtertuin.

Gas barbecues

Gas barbecues hebben wij voor 2 personen maar ook voor 6 tot 8 personen. Met een gas barbecue is niet alleen te barbecueën maar ook te wokken, braden, koken, bakken en grillen. Het voordeel van een gas barbecue is dat het vlees snel gaar is, de barbecue ook snel warm is en het gebruik goedkoop is. Het nadeel ervan is dat de aanschafprijs hoger is als een kolen/elektra barbecue. De rokerige smaak van een kolen barbecue is er minder bij een gas barbecue. De merken die wij hiervan hebben zijn: CampingGaz en Cadac

Kolen barbecues

Ook de kolen barbecues hebben wij voor 2 personen maar ook voor 8 personen. Er bestaat tegenwoordig een barbecue waarbij de kolen warm worden gemaakt met gas en daarna blijven alleen de kolen gloeien. Het voordeel van houtskool barbecue is dat het aanschaf bedrag laag is en het vlees meer smaakt naar rook. Het nadeel is dat het iets langer duurt en dat houtskool duurder is als gas.

Accessoires

Voor de barbecues zijn diverse accessoires. Zo zijn alle platen bestelbaar die bij een gas barbecue er normaal opzitten. Ook zijn er anti aanbak folies te krijgen of een spray waardoor de aangekoekte resten makkelijk te verwijderen zijn. Hiernaast heeft De Jong Recreatie ook het barbecue gereedschap om het vlees goed te kunnen draaien.

DE JONG Recreatie is aangesloten bij TEUN  kampeerspecialisten. Kom naar onze ruim 2.400 m2 grote winkel of bestel op TEUN.nl.