Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018


 


DE JONG weer aanwezig bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Ook dit jaar is DE JONG Kampeer & Recreatie weer aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs ziet u de nieuwste modellen en snufjes uit camper en caravanland. Wij zijn staan er met onze huismerken Hymer Campers, Hymercar Buscampers, Carado Campers, Bürstner Campers, Bürstner City-Car Buscampers, Bürstner Caravans en Eriba Caravans. Tevens kunt u bij ons terecht voor de Rent Easy Verhuur van campers.

Wilt u liever een afspraak maken met één van onze verkopers? Bel dan naar 0252-517717, dan zorgen wij ervoor dat de betreffende verkoper voor u klaar staat. Heeft u geen afspraak? Wij staan in hal 7 voor u klaar. Vraag bij de informatiebalie naar één van de verkopers van het verkoopteam van DE JONG.

 

Hans van den Berg
Bürstner campers, buscampers en caravans
Hans Boers
Eriba Caravans
Hans de Jong
Hymer campers en HymerCar buscampers
Mark Keijzers
Carado Campers
Henk Kruijt
Rent Easy Verhuur Campers
Edgar Blok
Donderdag en vrijdag aanwezig bij Goldschmit

 


 

TEUN dit jaar ook aanwezig op Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

 

 

Naast DE JONG Kampeer & Recreatie is TEUN dit jaar ook aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018. DE JONG Recreatie is aangesloten bij TEUN  kampeerspecialisten. Bij TEUN (hal 10 / stand C007) treft u het TEUN Belevingsplein. 2 Caravans volledig aangekleed met tal van kampeeraccessoires. Zo kunt u de producten echt ervaren op en in een caravan. TEUN vertelt u graag meer over de mogelijkheden van onder andere dakluifels, movers, bank/dakairco’s, fietsendragers en nog veel meer! Profiteer op de stand van TEUN tevens van diverse beursacties. Speciaal voor deze beurs heeft TEUN een een brochure gemaakt die vol staat met allerlei verschillende interessante kortingsvouchers.

 

Open hier de brochure en bekijk alle kortingsvouchers!

 

Wat en wie is TEUN?

DE JONG Recreatie is aangesloten bij TEUN  kampeerspecialisten. TEUN is een samenwerkingsverband tussen toonaangevende kampeerspecialisten verspreid over zeven locaties in Nederland. Bij de TEUN winkels en webshop vindt u altijd de nieuwste kampeerartikelen tegen een scherpe prijs. Ook online kunt u TEUN vinden. Op www.TEUN.nl vindt u naast technische accessoires ook vele duizenden andere kampeerartikelen. Van campingstoelen tot gehele voortenten en luifels.